SHOPPING

På grund av dåligt väder idag så har jag inte gjort annat än att vara en sväng till stan, så därav har jag ingenting att blogga om. Mitt liv just nu är typ så ointressant det kan bli haha :-) Tänkte bjuda på en halvkass bild på de senaste jag köpt så hörs vi när jag har någonting att skriva om. Puss 


GYROS

De senaste dagarna har jag knappt suttit vid datorn någonting, därav uppdateringen. Ids inte heller skriva vad jag gjort de dagar jag inte uppdaterat. Idag så har jag iallafall varit en sväng till stan och handlat lite nytt till garderoben, är faktiskt rätt så nöjd så har ni tur kanske jag visar det imorgon, dock inte så stor chans :-)

Bild från helgen.
 

SÖNDAG

Tog en massa tabletter igår så att febern försvann så efter vi varit hos farmor och farfar for jag hem och fixade mig och sen for jag till stan med nora där jag köpte en ny klocka. På kvällen började febern komma tillbaka så var hemma och tog det lugnt.

Imorse vaknade jag med 40.7 graders feber så har legat inne och sovit hela dagen, inte så kul då det är så fint väder.. Nu hade jag tänkt ta mig en glass haha och sen lägga mig och se tv, vi hörs.

 

LÖRDAG



Somnade med huvudvärk inatt och imorse vaknade jag med ännu mer huvudvärk + feber, inteee så kul. Planerna för dagen var egentligen att fara till stranden men eftersom jag snabbt vill bli frisk så blir det inte idag. Istället ska jag nog fara en sväng till farmor och farfar med mamma och pappa, det blir nog bra!

 
 

CONVERSE

Orkade aldrig blogga igår, men gjorde inte mycket alls, var ute och sprang, övningskörde osvosv inget intressant. Idag har jag inte heller gjort mycket, fick iallafall äntligen hem mina nya converse som jag beställt, hittils så har jag bara haft 2 par vita höga så tyckte det var dags att köpa ett par låga i svart, är riktigt nöjd faktiskt. 

 

TAGES

Igår var jag med nora i stort sett hela dagen, på kvällen satte vi oss på tages och mös med jordgubbar &glass osv tills det började spöregna och åska så då for vi till mormor och morfar tills det slutade och då for vi hem igen. Hon sov här inatt och for hem för ett tag sen.

Själv så har jag då precis kommit ut ur duschen så ska skriva färdigt det här inlägget och sen föna håret och smörja in mig med bodylotion osånt. Resten av dagen kommer jag inte göra någonting alls, är på lite dåligt humör så behöver vara själv ett tag, så då ska jag passa på att fixa lite med bloggen :-) 

 

SKELLEFTEÅ

Kom hem för en stund sen och har hunnit duscha och sånt nu. Dirket efter jag publicerade inlägget imorse kom Linda, Ida och Jerker hit och så for vi vidare till vitbergsbadet i Skellefteå, så där har vi varit hela dagen och solat &badat. Nu ska jag smörja in mig med after sun och sen krypa ner under täcket framför någon film, vi hörs!

 

GÅRDAGEN

Hann aldrig uppdatera igår, men jag och mamma for till Hammenviken med min moster och min kusin &hennes kompis, så var där hela dagen och när vi kom hem duschade jag och direkt sen cyklade jag, mamma och pappa till havsbadet där vi åt middag och sen for vi till några som vi känner som hade husvagn där och var där till typ 22 då vi började cykla hem igen. Cyklade drygt 3 mil så var jättetrött när vi kom hem så det tog inte så lång tid att somna.

 
 

HAVSBADET

"Imorse" for jag och mamma först till ica för att köpa sallad &jordgubbar och efter det for vitill havsbadet men det blåste så mycket så efter en timma ungefär så for vi till Hemlunda där det var hur varmt som helst så där låg vi och solade i någon timma.

Annars har jag inte gjort mycket idag, varit på en promenad med mamma ikväll och nu funderar jag på att lägga mig i sängen och titta på en film för jag är hur trött som helst. Så får det nog bli, så vi hörs imorgon.

 



TORSDAG

Igårkväll for jag och mamma en sväng till stan för att köpa mjukglass och sen gick vi även upp en snabbis till mormor och morfar. Kom hem runt 10 och resten av kvällen satt jag, mamma och pappa ute på inglasningen och spelade kort, mysigt.

Idag har jag jobbat en stund och tjänat lite cash, legat ute och solat och nu sitter jag inne för att jag inte orkar vara ute mer när jag har bränt mig, haha måste verkligen lära mig att smörja in mig. Hur som helst så hade jag tänkt läsa några bloggar nu och sen gå ut en stund till, hörs! 

 

RÄKAN

Idag har jag varit med Lina på räkan hela dagen där vi har solat &badat, runt halv 3 for vi därifrån till preem där vi köpte varsin slush som vi satte oss och åt på fotbollsplanen haha, for sen hem och har inte gjort mycket alls sen dess. Nu ska jag strax äta så vi får höras senare!

 

TISDAGKVÄLL

Jag och mami for ut och sprang runt 9tiden och det var galeeet varmt, trodde jag skulle dö vilken sekund som helst, bara för att jag är så jävla otränad just nu kommer jag ha hur mycket träningsvärk som helst imorgon, vet inte om jag tycker det är bra eller dåligt dock... Nu hade jag tänkt sätta mig framför tvn med lite vattenmelon, hörs!

STORFORSEN

Igår for vi en sväng till farmor och farfar för farmor fyllde år, när vi kom hem därifrån var jag med nora och hon sov här inatt. ''Imorse'' for vi med mina kusiner till Storforsen där vi varit i stort sett hela dagen och badat osv, äckligt varmt så lite färg måste man ju ha fått ;-)

Efter vi kom hem for jag och mamma till max och käkade stripsmeny och nu sitter jag ute och dricker en celsius och ska snart ut och springa i finvädret, kommer typ dö. 

Hemsk bild men spela roll

HELGEN

Har haft en jättebra helg, i fredags jobbade jag min sista dag, efter jag slutat for jag och mamma till luleå en sväng och på kvällen var jag med lina och några andra, var en sväng i stan osvosv tills linas pappa hämtade oss och vi for hem till henne där vi sov i husvagnen.

Igårkväll kom lina hit och senare for vi till älvsbyn på Festival x vilket typ är det tråkigaste jag gjort, var ju knappt en människa där. Vi gick iallafall runt och träffade lite folk och sen vid 1 såg vi De vet du, så jävla bra dom var!! Påvägen hem for vi förbi max och köpte lyxshake så var hemma runt 3 inatt och somnade typ halv 5. 

 

TORSDAG

Tre bilder från de senaste dagarna ↓

Det var ett tag sen sist, har haft fullt upp i stort sett varenda dag senaste veckorna, har jobbat och umgåtts med vänner osv. Imorgon är min sista jobbdag och sen har jag sommarlov på riktigt, sååå skönt! Börjar bli riktigt less nu haha.