#3

  

KORT

Har inte gjort mycket alls denna lördag, varit hur trött som helst så har legat i sängen och sett gossip girl i stort sett hela dagen. Nu ikväll har jag spelat kort med mamma, pappa, emil och sandra i nån timma, riktigt kul eftersom jag älskar att spela men aldrig någon som vill göra det... Nu ska jag, som alla andra kvällar, lägga mig i sängen och se något avsnitt av gossip girl och sen sova, vi hörs imorgon! Puss ♥

Passande bild ;-)
 

MIDSOMMAR

Hoppas ni har haft en bra midsommar! Det har jag haft iallafall, haft främmande som bestod av rebecca och hennes familj, så vi har ätit gomiddag, spelat kubb, lockat håret, gjort midsommarkransar(heter det så?) och så vidare, var riktigt kul eftersom det var hur länge sen som helst sen vi träffades sist :-)

Nu har jag precis lagt mig i sängen för blev gode trött, så hade tänkt sätta på något avsnitt av gossip girl och sen sova. Imorgonbitti blir det nog att träna och sen får jag se vad jag gör resten av kvällen. 

JOBB

Och där var första jobbveckan över, bara 2 kvar.. Ifall någon skulle undra så jobbar jag på ett fritids och det är faktiskt riktigt kul! Finns i stort sett alltid nånting att göra så det blir aldrig tråkigt och tiden går väldigt fort så det är ju ett plus! 

När jag kom hem från jobbet idag for jag ut och sprang, var ett tag sen så det var jobbigt men riktigt skönt. Ikväll har jag sett massa avsnitt av Gossip Girl och ätit jordgubbar och vattenmelon till det, såå gott! Nu hade jag tänkt se ett till avnsitt och sen försöka sova. Så vi hörs väl förmodligen imorgon, ni lär ju se ;-)