TORSDAG

Skoldagen var vääldigt lång och dryg idag, efter vi slutat for jag till mammas jobb och sen for vi till stan och shoppade det sista till Turkiet, kom hem runt halv 7 och åt då middag och nu har jag i stort sett packat färdigt allt. Imorgon går jag skola till 4 så ska hem och äta då och sen far vi direkt, läääängtar.

 

SKOLDATOR

Hade sovmorgon imorse till 11.45 så det var riktigt skönt, fick sluta tidigare från matlagningen för att vi skulle hämta ut våra skoldatorer, windosw 8 och touch så dom är ändå inte så jävla dåliga, dock jobbigt att måsta ta med den till och från skolan varje dag, men det ska nog gå bra. :) Hade tänkt börja packa lite smått till turkiet nu, så vi hörs senare!

 

SÖNDAG

Sitter i mitt rum just nu med tända ljus och läser lite bloggar, älskar att det regnar ute, det är såå mysigt!! Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt, se en film eller något. Mer än så har jag inte att säga så ni får ha en bra kväll!
 

LÖRDAG

Igår var det andra skoldagen, skulle egentligen sluta 4 men slutade 2 istället så det klagar jag inte över. På kvällen gjorde jag ingenting speciellt, var med nora och hilda en stund och tittade på film. Idag har jag legat i sängen sen jag vaknade för jag har så mycket mensvärk så jag knappt kan sitta typ, haha och jag vet att ni bryr er. Sitter och äter frukost just nu så ska fortsätta med det, så får jag se om jag orkar göra någonting sen, men mest troligt inte.

 

FÖRSTA SKOLDAGEN

Första skoldagen idag, än så länge känns det bra men snart kommer jag vara less igen. Våra mentorer pratade i en timme ungefär så sen fick vi sluta, när jag kom hem spelade jag kort med Emil och Sandra och nu hade jag tänkt duscha, ska bort ikväll men det skriver jag mer om senare.
 ONSDAG

Hade tänkt börja uppdatera oftare men det gick åt helvete, och kommer gå ännu mer åt helvete nu när skolan börjar om, men jag kommer försöka uppdatera så ofta jag kan iallafall. :) Anyways, idag kommer jag inte göra mycket på gund av att vädret är så dåligt, ska dock till mormor och morfar ikväll för att mormor fyller år, så det blir mysigt ♥

Min frukost idag, kvarg & crunchy.

EAT BETTER, NOT LESS.

 
 

SÖNDAGKVÄLL

Idag runt 1 for jag ut och sprang, inte tränat på ett tag men det gick mycket bättre än jag trodde, någon timma senare gjorde jag mig en kycklingsallad till middag och nu ikväll har jag varit hos mormor och morfar där jag fikade och spelade kort med mormor, kom hem för ett tag sen och nu ska jag skriva färdigt dethär sen lägga mig och se någon film.

 

SÖNDAG

Stått still här i några dagar nu, men torsdag, fredag och lördag har jag jobbat och de kvällana har jag också haft fullt upp så har inte funnits någon tid till att uppdatera. Igår jobbade jag sista dagen och på kvällen spelade jag kort med emil och sandra och var även i stan en sväng och fick gratis korv och fika, gratis är gott ;-)

 
 
 

NATURGODIS

Igår gjorde jag ingenting, var hemma och mös med lite naturgodis till en serie och annars inte mycket. Idag har jag följt mamma och pappa en sväng till storheden och sen vidare mot sävast, kom hem för ett tag sen och nu hade jag tänkt lägga mig i sängen och kolla på någon serie. 

 
 

NY DESIGN

Igår var jag på stan med mamma och carola, shoppade lite och lunchade även på nodo. På kvällen for jag + mamma och pappa till nathalie och åt kräftor, jag for hem efter vi hade ätit och då kom nora till mig så henne var jag med resten av kvällen. 

Idag har jag varit jättetrött så har legat och halvsovit i soffan hela dagen, efter middagen blev jag lite piggare så har suttit och fixat på en ny design, blev inte så jättenöjd men den får duga ett tag.

Varför är min tunga sne??
 

FREDAG

I onsdags följde jag ut med båten med nora och hennes familj så vi for till något ställe där vi solade och badade, igår for jag till stan och åt lunch med emil och sandra och sen gick vi runt på nolia en stund och efter det for vi till farmor och farfar en sväng. Idag har jag inte gjort mycket alls, spelat kort med emil och sandra, handlat osvosv, och nu hade jag tänkt se en film sen sova eller nå.

 

TISDAG

Är inte så bra på det hära med att uppdatera haha, men i lördasgs jobbade jag, i söndags var jag på stranden, igår jobbade jag och sen på kvällen var jag med nora å lisa och badade, och idag har jag jobbat igen. Är dock ledig nu till torsdag nästa vecka, och det är hur skönt som helst.